Maksutavat ja -ehdot

Picaset Oy (0469670-3), Helsinki (Suomi) Päivitetty 24.11.2021

Yleistä

Kiitos, kun tilaat painotuotteesi Picasetista. Toimitamme verkkokaupan kautta tuotteita vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tutustu huolellisesti alla oleviin maksuehtoihimme. Olethan tutustunut huolellisesti myös toimitusehtoihimme sekä tietosuojakäytäntöömme ennen tilaustasi. Tekemällä tilauksen verkkokaupassamme, hyväksyt ehtomme.

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa verkkokauppamme ehtoja, valittavia maksutapoja sekä niiden hinnoittelua.

Ostoskorissa maksuvaihtoehtoja on kolme:
1) Verkkomaksu - Paytrail (sisältää useita eri maksuvaihtoehtoja)
2) Lasku - sopimusasiakkaat
3) Maksu noudettaessa (kortti tai käteinen)

Alla on lisätietoja kaikista maksutavoistamme.

1) Verkkomaksu – Paytrail (sopii kaikille)

Voit maksaa ostoksesi suoraan tilauksen yhteydessä. Valittavanasi on useita eri maksuvaihtoehtoja, kuten pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat sekä myös lasku- ja osamaksupalvelut. Verkkomaksujen välittäjänä toimii Paytrail Finland Oyj(y-tunnus 2122839-7). Lue Paytrailin maksuehdot täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Jos sinulla on kysyttävää Paytrailin kautta tehdyistä maksuista tai Paytrailin laskuista tai niiden maksamisesta, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Paytrail Oyj:n asiakaspalveluun: puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) tai sähköpostitse: maksutiedustelut@paytrail.com Paytrailin asiakaspalvelu on auki 24/7 - ympäri vuorokauden joka päivä.

Palvelua, tilausta ja tuotteita koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan meihin. Picaset Oy, puh. 09 684 1066 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse: picaset@picaset.fi

2) Lasku – sopimusasiakkaat (vain nykyisille yritysasiakkaillemme)

Laskutamme suoraan vain yritysasiakkaitamme, joiden kanssa olemme tehneet sopimuksen laskutuksesta. Laskulla ostaminen edellyttää lisäksi rekisteröitymistä verkkokauppamme asiakkaaksi. Pidätämme oikeuden tarkistaa sopimusasiakkaidemme luottotiedot ja mahdollisesti evätä laskulla maksamisen tai muuttaa laskun ennakkolaskuksi. Olemme siinä tapauksessa yhteydessä asiakkaaseen mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Voimme lähettää asiakkaillemme verkkolaskuja, sähköpostilaskuja (pdf-tiedosto) ja paperilaskuja. Laskulla toimitettavien tuotteiden ja palveluiden maksuaika on pääsääntöisesti 14 päivää. Laskutuskulut ovat 3,71 € sis. alv 24 % (2,99 € alv 0 %) per lasku.

Olemme ulkoistaneet (vuoden 2018 alusta lähtien) laskujemme lähettämisen sekä saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.

Lähettämiämme laskuja ja niiden maksamista koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Visma Financial Solutions Oy:n asiakaspalveluun:
puh. 02 4808 8020 (arkisin klo 8-16 pvm/mpm) tai sähköpostitse: fsf.asiakaspalvelu@visma.com

Palvelua, tilausta ja tuotteita koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan meihin. Picaset Oy, puh. 09 684 1066 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse: picaset@picaset.fi

3) Maksu noudettaessa (sopii kaikille, jotka noutavat tilauksensa itse)

Voit maksaa tilaamasi tuotteet samalla, kun tulet noutamaan niitä toimipisteestämme Helsingin Pitäjänmäestä. Meillä voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla sekä käteisellä. Suosimme korttimaksua.

Pidätämme oikeuden mahdollisesti jättää hyväksymättä tällä maksutavalla tehtyä tilausta tai muuttaa tilauksen maksutavan ennakkolaskuksi. Olemme siinä tapauksessa yhteydessä asiakkaaseen mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.